štvrtok 25. apríla 2013

Bábika a pozvánka

Po dlhom čase som sa pustila do bábiky. Objednala si ju naša pieskovisková kamarátka pre dcérku k tretím narodeninám. Požiadavka bola jasná, Merida z animovaného filmu Brave.

Bábika mi až taký problém nerobila, ale šatočky boli výzva, pretože ja a oblečenie všeobecne sa nekamarátime a o šatočkách pre cca. 30 centimetrovú bábiku ani nehovorím. Našťastie mi pomohla ďalšia kamarátka, vyučená krajčírka, no aj tak som musela strih a šaty viackrát prerábať, kým som bola spokojná. Nakoniec mi ale najviac zavarilo zapínanie, oproti mojej klasike som chcela všiť zips, aby sa šaty lepšie obliekali, po niekoľkých márnych pokusoch a vypáraných zipsoch som to vzdala, našila len "babku a dedka" a do polovice zošila matracovým stehom.

Tak už len držte palce, nech sa malej oslávenkyni bude páčiť.


A ešte pozvánka, opäť na kurz šitia sloníka, tentokrát ale "špeciál pre mamičky", je zabezpečené aj stráženie detičiek. Viac informácií nájdete tu.


Katka z Modernpatchwork pripravila pre účastníčky kurzov ešte prekvapenie, 15% zľavu na nákup látok počas kurzu :). Teším sa na vás.

1 komentár: