sobota 22. júna 2013

Čo pribudlo do "syslírny"/Sunday Stash

Tento týždeň som mala bohatý na úlovky. Katka z môjho obľúbeného obchodu Modern Patchwork naskladnila novinky od David Textiles a kto by odolal krásnym autíčkovým, cirkusovým alebo princeznovským panelom a ladiacim látkam. Plus dva FQ, ktoré mi chýbali na podšálky.
A ešte jeden úlovok do série, nová knižka od nórskej designérky Tone Finnanger, proste Tilda forever, už len listovať a pozerať tie krásne fotky :). Odporúčam stránku Book Depository, majú poštovné zdarma a obrovský výber.

I got many new things in my stash this week. Katka, my favorite retailer Modern Patchwork, has new collections by David Textiles in her shop. Ok, I could't resist those wonderful panels with cars, circus animals and princesses and matching fabrics. And two more FQs missing for my mug rugs.
And one novelty for my Tilda book collection, Tilda's Seaside Ideas by Norwegian designer Tone Finnanger. I love her style, dolls, all the stuff :). I can only recommend e-shop Book Depository with free shipping and huge selection of books.




7 komentárov:

  1. Jé Zuzi parádní. A ty velryby na obalu jsou rozkošný, to jsem ještě neviděla. Tildu taky miluju.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vexi, to je novinka, vysla pred asi 2 tyzdnami, na bookdepository.com som ju mala objednanu uz v pre-order, aby mi prisla hned :D

      Odstrániť
  2. That looks like a fun book. The whales are too cute. Cute fabric stash too :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. The book and fabric are so cute!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ooo I would love to flick through that book too. Welcome along to Sunday Stash and lovely to have your gorgeous photo on the banner to greet me when I clicked your link.

    OdpovedaťOdstrániť