pondelok 16. septembra 2013

Drobnosti/Trifles

Dlhšie som nič nešila, lebo môj chrbát sa rozhodol, že ma má už dosť a bolel a bolel a bolel. Skončilo to kvalitnou migrénou a návštevou pohotovosti. Chrbát stále bolí, termín na neurológii mali až 25.10.. Napriek tomu sa mi podarilo ušiť pár vecí, v zásade skôr pre potešenie. Prvou je top na lap quilt pre moju babičku, ktorá akurát dnes slávi svoje 87. narodeniny, ale tým sa pochválim, až keď bude deka došitá. Použila som batiky, ktorými som sa chválila v jednom zo Sunday Stash.

I was not able to sew for quite long time, my back decided to hurt and hurt. Despite of this I made few things, rather for my delight. First one is top of lap quilt for my granny's 87. birthday, I'd show it after it will be completed. I used batiks shown in Sunday Stash.

Ako ďalšiu vec som šila vrecko na veci na prezlečenie pre nášho malého škôlkára.

Second one is pouch for spare clothes for Oskar's playschool.



Nakoniec som skúsila bábiky podľa Gingermelon Dolls, rovno dve, aby im nebolo smutno. A keďže som začala učiť na základnej umeleckej škole a mám tam presne dve takéto dievčence, volajú sa po nich Bettina a Júlia. V prípade záujmu sú obe voľné.

At least I tried to make dolls by Gingermelon Dolls, just two not to be alone. I started to teach at music school and have two such a girlies so my dolls have their names Bettina and Julia. They are available for sale.



Dúfam, že vás netrápia žiadne bolesti a užívate si začínajúcu jeseň.

I hope you enjoy starting autumn without any suffering.

3 komentáre: