nedeľa 12. mája 2013

Kabelková mánia

Po mesačnej pauze som sa konečne dostala k foteniu vecí, čo som za ten čas ušila, aj keď nemám odfotené všetko. Posledných pár týždňov ma držali kabelky, išlo o jednoduché, rýchle projekty. Keďže náš synátor bol chorý, potrebovala som sa odreagovať pri niečom, čo zaberie minimum času s maximálnym efektom.

Prvú kabelku som našla na Pintereste, postup si môžete pozrieť na blogu tejto havajskej dámy. Tutorial nie je úplne podrobný, aj miery jej moc nesedia, ale kto vie aspoň trochu šiť, určite to zvládne ako ja. A ešte ma prekvapil rozmer hotovej tašky, ako každého, kto si na začiatku neprečíta všetky údaje :). Vonkajšie vrecká, je ich 6, sú super na všetky potrebné drobnosti. Určite do nej pôjdem ešte raz, ale vo zväčšenej verzii.




Ďalšie dve kabeločky sú detské. Strihy sú z posledného čísla Diana Patchwork Tašky.


Zaujala ma síce taška na prebale, ale tá si vyžaduje viac času, tak som sa pustila do jednoduchších detských, neterkine blížiace sa meniny boli ďalšou motiváciou. Druhá, okrúhla, je pre Ninku, aby nezávidela :). Sovičkovú látku mám od jednej milej maminy z Modrého koníka. Taštičky som si opäť prispôsobila, do oboch som dala tenký bavlnený vatelín, aby pekne držali tvar. Postupy z časopisu sú opäť skôr pre pokročilých.



 
Ešte mám rozšitú jednu kabelku, konečne pre mňa, snáď ju v blízkom čase dokončím.


4 komentáre:

  1. Wow! Taška pre seba? Aký luxus! K tomu som sa ja ešte nedostala :) Ale vážne, kabelky sú veľmi pekné, všetky tri.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kati, este nie je iste, ci ju niekedy dokoncim :D

      Odstrániť
  2. Zuzi - su kraaaasne... A tesim aj na tvoju!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. U mě vede ta první :-) Praktická a pěkná!

    OdpovedaťOdstrániť